Steegjesdijk 3N

Steegjesdijk 3N

Piershil

verhuurd

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Multifunctionele kantoorruimte (ca. 56 m2) op de 1e verdieping van het getransformeerde gebouw ‘gemeentewerf’ gelegen op een mooi afsluitbaar bedrijventerrein aan de rand van Piershil.

Algemeen
Middels een centrale entree met ontvangsthal voorzien van toiletruimte en een trapopgang, is de kantoorruimte op de eerste verdieping gelegen.

Aan de rand van Piershil ligt het voormalige gemeentewerf van de gemeente Hoeksche Waard. Hier wordt een kwalitatief verzorgd bedrijfscomplex ontwikkeld aan de Steegjesdijk op een uitstekende locatie. Er worden in totaal 30 multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd.

De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfscomplex een uitstraling op niveau. Het complex wordt volgens de huidige eisen en normen getransformeerd.

Er is een zonnepaneleninstallatie aanwezig. De opbrengst zal naar rato worden verrekend naar de gebruikers die er dan profijt van kunnen hebben.

Ligging en bereikbaarheid
Een bushalte is op 3 minuten loopafstand aanwezig. De op- en afrit naar de rijksweg A29 liggen op circa 16 autominuten. Middels de nieuw gerealiseerde Rijksweg A4 die de ring van Rotterdam direct in verbinding brengt met de regio Haaglanden is ook Den Haag binnen het uur bereikbaar.

Parkeren
Bij de transformatie van de nieuwbouw bedrijfsruimte wordt rekening gehouden met voldoende parkeerplaatsen op het gehele terrein. Om het complex heen liggen meerdere vrije parkeerplaatsen.

Prijzen
Huurprijs: € 475,-- per maand exclusief BTW en servicekosten

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Betaling
De betaling van de huursom dient te geschieden per vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het ROZ-model.

Datum van oplevering
In overleg c.q. op korte termijn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte
56 m²
Verdiepingen
1

Foto's

Locatie

Meer informatie?