Huis verkopen

De verkoopstrategie van Groote Waard Makelaars & Taxateurs past geheel in het beeld van een moderne makelaar die zich optimaal in de markt neerzet met als doel de hoogst mogelijke klanttevredenheid te bewerkstelligen. De marketing wordt verstevigd door het gebruik van social media.

Ook na de overdracht blijft de “deur open” voor vragen.
Door een maximum aan aandacht, inzet en flexibiliteit bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop!

Indien u een verkoopgesprek met ons kantoor wenst, klik dan hier. U wordt binnen 1 werkdag benaderd voor een afspraak.

Meer over onze verkoopstrategie
Huis verkopen

Verkoopstrategie

#1
Kennismakingsgesprek waarbij alle aspecten worden doorgenomen zoals de waarde van de woning, de oplevering, de voorwaarden, het concurrerende courtagetarief en het verkooptraject.
#2
Nadat we de opdracht tot verkoop hebben ontvangen wordt de perfecte fullcolour woningpresentatie zorgvuldig samengesteld en ter goedkeuring verstuurd.
#3
Naast de aanmelding op grootewaard.nl en funda.nl, wordt tevens ons grote actuele zoekersbestand benaderd.
#4
De woning zal worden geplaatst op onze social media kanalen, er wordt een opvallend te koop bord/biljet geplaatst en wordt de woning gepresenteerd in de ruime etalage van onze vestiging aan het Vierwiekenplein.
#5
Bezichtigingen met belangstellenden worden minimaal een dag van te voren aangegeven. De kandidaten worden deskundig en enthousiast uitsluitend door de makelaar door de woning begeleid.
#6
De reactie van de belangstellenden worden direct gemeld. Ons kantoor laat te allen tijden weten hoe de bezichtiging is verlopen. Het uiteindelijke besluit van de belangstellenden melden wij telefonisch. zal worden geplaatst op onze social media kanalen, er wordt een opvallend te koop bord/biljet geplaatst en wordt de woning gepresenteerd in de ruime etalage van onze vestiging aan het Vierwiekenplein.
#7
Regelmatig houdt ons kantoor u op de hoogte omtrent de voortgang van het verkoopproces.
#8
Scherp onderhandelen is het kenmerk van Groote Waard Makelaars & Taxateurs, zodat de beste verkoopprijs en ook de verdere voorwaarden worden gerealiseerd.
#9
Afspraken met kopers worden snel en zorgvuldig vastgelegd om zo spoedig mogelijk zekerheid te bieden./biljet geplaatst en wordt de woning gepresenteerd in de ruime etalage van onze vestiging aan het Vierwiekenplein.
#10
De gehele administratieve afhandeling wordt door Groote Waard Makelaars & Taxateurs verzorgd, waarbij de getekende contracten worden verstuurd naar de notaris.
#11
Ons kantoor zorgt tevens voor een correcte oplevering op de dag van de notariële overdracht.

Uw mening is belangrijk

9,3

Beoordeeld met een 9,3 op Funda. Dit is op basis van 86 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

Alle beoordelingen
10,0

Verkoper Muzieklaan

Wij zijn erg tevreden met Groote Waard als verkopend makelaar. Ze zijn heel goed bereikbaar en gaven ons na iedere ronde met bezichtigingen een duidelijke terugkoppeling.

10,0

Verkoper Uitloop

Hele goede ervaring met Serge en Mike. Groote Waard neemt alle tijd , maakt mooie brochure en blijft je van het hele proces op de hoogte houden. Echt een aanrader!

10,0

Verkoper Stougjesdijk

Super blij dat de woning van mijn ouders verkocht is. Dankbaar aan Serge en Robin voor alle hulp hierbij!

Onze makelaars staan voor u klaar

Serge
Serge Libeton

NVM Register-Makelaar

Mike
Mike van der Wielen

Assistent Register Makelaar-Taxateur