Ons kantoor

Wie een woning wilt (ver)kopen is bij Groote Waard Makelaars & Taxateurs aan het juiste adres. Meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij resulteert in een succesvolle aan- en verkoop. Ook voor verhuur, projectontwikkeling en bedrijfsonroerend goed is Groote Waard Makelaars & Taxateurs de aangewezen partner. Luisteren naar de wensen van de klant, deskundigheid, enthousiasme en 'gewoon' hard werken staan bij ons centraal.

Klanten profiteren van maximale zichtbaarheid

Met een pand aan het drukbezochte Vierwiekenplein is Groote Waard Makelaars & Taxateurs het bekende gezicht in het centrum van Oud-Beijerland. Maar ons werkgebied reikt verder dan alleen de Hoeksche Waard. Wij zijn ook actief in de regio's Rotterdam en Drechtsteden. Woningen worden in onze etalage, via social media en op grootewaard.nl, hoekschehuizen.nl en funda.nl optimaal gepresenteerd. Opvallen daar draait het om. Hiermee maken wij het verschil.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak

De kennis

Ruim 20 jaar is Serge Libeton alweer actief in alle facetten van het onroerend goed. Sinds 13 januari 2004 is hij gecertificeerd als Register Makelaar-Taxateur onroerende zaken RMT. Vanaf begin 2005 is Serge Libeton ook een beëdigd NVM-makelaar.

De NVM

Er is bewust gekozen voor het lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), omdat Groote Waard Makelaars & Taxateurs zich daardoor gesteund weet door een professioneel apparaat van deskundigen op juridisch, commercieel en educatief gebied. Bovendien wordt de kennis permanent up-to-date gehouden. Tevens verplicht Groote Waard Makelaars & Taxateurs zich tot het houden van de NVM-erecode. Hierin is vastgelegd hoe een NVM-lid zich dient te gedragen ten opzichte van kopers, verkopers en collega-makelaars. Zo zorgt hij ervoor dat de dienstverlening deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk is.

Lid zijn van de NVM betekent ook dat Groote Waard Makelaars & Taxateurs met 3000 collega-makelaars uit het hele land informatie uitwisselt. Hierdoor heeft het kantoor uitstekend zicht op de ontwikkelingen op de huizenmarkt en zijn we goed op de hoogte van de verhouding tussen vraag en aanbod.

Groote Waard Makelaars & Taxateurs wil zich onderscheiden door:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Juiste aandacht voor uw object
  • Optimale regionale kennis en ervaring
  • Helder communicerend en optimale inzet

Indien u een gesprek met ons kantoor wenst, klik dan hier. U wordt binnen 1 werkdag benaderd voor een afspraak.

Meer informatie?