Oostdijk 15
Oostdijk 15
Oostdijk 15

Oostdijk 15

Oud-Beijerland

€ 1.200,- p/m

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Een prachtige winkelruimte in aanbouw, zijnde pand met winkelruimte op dijkniveau en opslagruimte in het onderhuis (totaal 54 m2). Het object is gelegen aan de leukste en drukke winkeldijk van Oud-Beijerland.

Algemeen
Het gehele pand is op dit moment in aanbouw en zal ca. 2e kwartaal 2024 gereed zijn voor oplevering. Algemeen is het nieuw te bouwen object ingericht met bergruimten in het souterrain, winkelruimte op dijkniveau en 2 appartementen op de 1e en 2e verdieping. De winkelruimte schuilt binnenkort achter een mooie voorgevel van de Amsterdamse School.

Het winkelvloeroppervlak op dijkniveau bedraagt ca. 33 m². In het souterrain (21 m2) bevindt zich ruimte voor opslag, een toilet en pantry.

Locatie
Oud-Beijerland vervult een belangrijke centrumfunctie in de regio Hoeksche Waard. Het is een groeiende gemeente met een sterke koopkracht en goede infrastructuur. Het straatbeeld is afwisselend. U vindt er voornamelijk een gevarieerd aanbod aan winkels, maar ook woningen en kantoren. Er is een gezellige haven en bovendien zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

Het centrum biedt een mooie variatie van bekende landelijke ketens en goede lokale speciaalzaken. Er is een actief Centrum Management en regelmatig worden er mooie evenementen georganiseerd, die ook veel mensen vanuit de regio Spijkenisse, Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht en Goeree-Overflakkee aantrekken.

Indeling
Dijkniveau
Vanaf dijkniveau is de nieuwe winkel middels een recent geplaatste gevelbrede glazen pui met openslaande deuren te bereiken. De winkel heeft een mooi formaat voor een leuke en speelse indeling.

Ruimte onder dijkniveau
De ruimte onder dijkniveau van ca. 21 m2 is bereikbaar via een trap vanuit de winkel en beschikt over een toiletruimte, opslag en een pantry.

Bestemmingsplan
De bestemming van het te bouwen pand is enkel bestemming centrum. Dit houdt in dat er detailhandel, dienstverlenende bedrijven/dienstverlenende voorzieningen, horecabedrijven van categorie 1 en ondersteunende horeca is toegestaan. Om er zeker van te zijn of u zich mag vestigen is het verstandig om dit te overleggen met de Gemeente Hoeksche Waard.

Huurprijs
€ 1.200,00 per maand exclusief B.T.W.
Bovengenoemde huurprijs is exclusief gas/water/licht.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Betaling
De betaling van de huursom dient te geschieden per vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief B.T.W.

Huurovereenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte 2022, volgens het ROZ-model, is van toepassing.

Datum van oplevering
Ca. 2e kwartaal 2024

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200,- p/m
Status
onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
54 m²
Verkoopvloer oppervlakte
33 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
300
Welstandsklasse type
A2

Foto's

Locatie

Meer informatie?