Kooidieplaan 1

Kooidieplaan 1

MAASDAM

verkocht

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Altijd al uw eigen woning willen bouwen? Eentje die helemaal naar uw eigen wensen is ontworpen en door u zelf of een geschikte aannemer is gebouwd? Dan hebben wij voor u de unieke kans om dit zelf te kunnen ontwikkelen! Wij bieden aan; een prachtig kavel van ca. 2.000 m2.

Het Landgoed “Bonaventura” beslaat in totaal ca. 5.75 hectare grond en is gelegen nabij Maasdam.

Het kavel ligt aan schitterend groen gebied en heeft een blijvend vrij uitzicht over de polders. Gelegen in een landelijke omgeving met de mooie dorpen Maasdam, Puttershoek en ‘s-Gravendeel op enkele minuten rijden, waar alle primaire voorzieningen aanwezig zijn.

Ligging
Maasdam is gesitueerd rond de kop van de Binnenmaas en telt ongeveer 3.300 inwoners. Het dorp ligt in het noordoosten van de Hoeksche Waard en grenst aan Puttershoek. Maasdam is een dorp waar wandel- en fietsliefhebbers kunnen genieten van prachtige vergezichten. Ook kent het dorp meerdere voorzieningen, zoals een supermarkt, warme bakker, slager, twee basisscholen en een kwaliteitsrestaurant. Maasdam heeft zijn geografische naam te danken aan de dam die hier in de rivier de Maas werd gebouwd in de 13e eeuw. Maasdam ligt aan een van de twee kommen van de Binnenbedijkte Maas. De andere ligt in Westmaas.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen middels de rijkswegen A29 (Rotterdam-Roosendaal-Bergen op Zoom) en A16 (Rotterdam-Dordtrecht-Breda).

Bestemming
Het kavel wordt bouwrijp geleverd. De bestemming geeft aan dat er een vrijstaande woning met bijgebouw mag worden gebouwd (zie informatie bestemmingsplan). In het beeldkwaliteitsplan, dat onderdeel is van het bestemmingsplan, staat omschreven binnen welke randvoorwaarden er gebouwd mag worden.

De bebouwing van het nieuwe landgoed vormt een visuele eenheid. Het ontwerp is een eigentijdse vertaling van de typologieën van (heren-) huis, boerenschuur en wagenschuur. De eenheid van het ensemble heeft een directe relatie met de kwaliteit en samenhang van landgoed Bonaventura. Architectenbureau Roos en Ros heeft een aantal impressies uitgewerkt hoe de woningen kunnen worden uitgevoerd, conform de eisen van het bestemmingsplan en de voorwaarde van de Welstandcommissie gemeente Binnenmaas. Andere woonconcepten die passen binnen de richtlijnen van het bestemmingsplan zijn bijvoorbeeld LOFTHOME en de landvilla’s van OSA Architecten.

De architectuur van de landvilla’s van OSA Architecten sluit aan op de historische landgevelboerderij. De villa is een moderne vertaling. Voor de bouw wordt een palet van materialen en kleuren gebruikt dat past in de natuurlijke omgeving. De landvilla wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontworpen en gerealiseerd. De villa's zijn ieder uniek maar kenmerken zich door overeenkomsten in metselwerk, dakhelling, spanten en in vorm.

Mandelig perceel / collectieve weg
Koper dient deel te nemen aan een Vereniging van Eigenaren voor o.a. onderhoud van het landgoed en lange termijn reservering bestrating. De maandelijkse bijdrage hiervoor bedraagt ca. € 250,00

Kadastrale gegevens
Gemeente Maasdam, sectie G, nummer 833, groot 20 aren.
Volle eigendom.
Gemeente Maasdam, sectie G, nummer 832, groot 20 aren en 45 centiaren.
Mandelig eigendom.

Oplevering
In overleg.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee!
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.045 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen

Garage / Schuur / Berging

Garage
geen garage

Foto's

Locatie

Downloads

Meer informatie?