Aston Martinlaan 31

Aston Martinlaan 31

Oud-Beijerland

verhuurd

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Goed onderhouden bedrijfsunit (ca. 182 m2) bestaande uit begane grond en 1e verdieping, met eigen parkeerplaats op het kwalitatief hoge bedrijventerrein “De Hoogerwerf” gelegen op goede locatie aan de rand van Oud-Beijerland nabij uitvalswegen.

Algemeen
De nette bedrijfsunit is gelegen op een representatieve locatie nabij de provinciale weg N217. Binnen ca. 12 minuten bereikt men de rijksweg A29 die zorgt voor een snelle verbinding tussen Rotterdam (ca. 20 min), Breda, Antwerpen en Zeeland.

De ruimte op de begane grond heeft een bruto vloeroppervlakte van totaal ca. 92 m2. De 1e verdieping heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 90 m2.

Indeling
Begane grond
Entree met toegang tot hal en trapopgang naar de verdieping. De hal is ingericht met een werk- en opslagruimte, toiletruimte en een grote ruimte met een pantry.

1e verdieping
Hal met 2e toiletruimte en toegang tot een grote kantoorruimte. Het kantoor is voorzien van airconditioning en een keuken. Keuken is ingericht met vaatwasser en koelkast.

Voorzieningen
Meterkast
Elektra, gas, water
Elektrische overheaddeur
Loopdeur
betonnen vloeren
Pantry
Toiletten
videofoon

Parkeergelegenheid
De parkeergelegenheid bestaat uit parkeerplaatsen op eigen terrein. Voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 1.495,- per maand exclusief btw en energiekosten.

Huurperiode
In nader overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Oplevering
In overleg.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Bedrijfshal

Oppervlakte
182 m²
In units vanaf
182 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
90 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
2

Foto's

Locatie

Meer informatie?