Pesanthof Westmaas

Westmaas

€ 323.500,- tot € 534.500,-

Details

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m² tot 157 m²
Perceeloppervlakte
150 m² tot 780 m²
Inhoud
460 m³ tot 580 m³

Omschrijving

EXCLUSIEF KLEINSCHALIG PROJECT IN WESTMAAS
- LUXE AFWERKING
- GASLOOS MET WARMTEPOMP
- PROFITEER NU VAN DE GUNSTIGE HYPOTHEEK RENTE

Ligging
Pesanthof in Westmaas is een exclusief kleinschalig project (20 bouwnummers) gelegen in het pittoreske centrum met vele voorzieningen in de directe nabijheid. ... lees meer

EXCLUSIEF KLEINSCHALIG PROJECT IN WESTMAAS
- LUXE AFWERKING
- GASLOOS MET WARMTEPOMP
- PROFITEER NU VAN DE GUNSTIGE HYPOTHEEK RENTE

Ligging
Pesanthof in Westmaas is een exclusief kleinschalig project (20 bouwnummers) gelegen in het pittoreske centrum met vele voorzieningen in de directe nabijheid. Een rustige, groene en waterrijke buurt met het dorpse gevoel voor jong en oud. In de omgeving bevinden zich vele natuurlijke elementen zoals het water “Binnenmaas” en het “strandje Westmaas”.

Stijlvol wonen
De woningen kenmerken zich door gedetailleerde bouw met een hoogwaardige afwerking. Royale woningen in stijlvolle jaren-’30-architectuur, gelegen in het rustige, groene en vriendelijke Westmaas geven u de kans om Royaal te wonen. De omlopende dakgootconstructie, rood/gele en bruin achtige baksteen (stootloos voeg gemetseld) met spekbanden en de donkere keramische dakpannen geven de woningen die typische jaren-’30-sfeer en -uitstraling.

Deze klassieke architectuur en de ruimtelijke opzet maken deze woningen geliefd voor iedereen die gesteld is op stijl, rust, ruimte en natuur.

* 9 eengezinswoningen * VERKOCHT
Bouwnummers 12 tot en met 20

De voortuin grenst aan een verkeersluwe straat, waardoor een rustige ligging en privacy gewaarborgd zijn. Er worden nabij de woningen diverse openbare parkeerplaatsen aangelegd. De hoekwoningen (bouwnummer 12, 17, 18 en 20) hebben een eigen parkeerplaats.

De woningen zijn voorzien van een ruime living, op de 1e verdieping van 3 slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping heeft de woning een multifunctionele zolder. Via een schuifpui is de riante achtertuin toegankelijk. Bouwnummer 15 en 20 hebben standaard een extra puntgevel. De warmtepomp-installatie is standaard zeer energiezuinig. De gehele begane grond en de badkamer worden voorzien van vloerverwarming.

De woningen zijn maximaal aanpasbaar aan uw woonwensen. Zo kan de woning voorzien worden van een uitbouw aan de achterzijde, kan de zolder ingedeeld worden met een kamer en zijn er ruime mogelijkheden om het dak te voorzien van een dakkapel of dakramen. Bij de hoekwoningen kan optioneel een berging/dakopbouw en/of een zij- erker gerealiseerd worden.

Vanaf € 323.500,-- V.O.N.

* 8 twee-onder-een kapwoningen *
Bouwnummers 4 tot en met 11

NOG TWEE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR

De 2-onder-1 kapwoningen hebben een royale kavel met keuze uit verschillende zon georiënteerde tuin kavels. De voortuin grenst aan de Jan Willem Giethoflaan met nieuwe bomen en beschikt over een privéparkeerplaats. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige berging.

Niet alleen buiten, maar ook binnen heeft u de ruimte. De woning heeft een ruime living van meer dan 55 m2. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Één van deze 3 slaapkamers heeft een ”walk-in-closet”. Op de tweede verdieping heeft de woning een multifunctionele zolder. De warmtepomp installatie is standaard zeer energiezuinig. De gehele begane grond en de badkamer worden voorzien van vloerverwarming.

Ook zijn deze woningen maximaal aanpasbaar aan uw woonwensen. Er zijn verschillende uitbouw mogelijkheden, de zolder kan worden voorzien van een extra kamer en er zijn mogelijkheden om het dak te voorzien van een dakkapel.

Vanaf € 499.500,-- V.O.N.

* 3 vrije kavels *
De 3 kavels zijn onderdeel van planontwikkeling 'de Pesanthof' op een voormalige agrarische- en bedrijfslocatie aan de Munnikenweg /Roolaan. Met de vrije kavels worden de randen van het plangebied afgemaakt in een verkavelingsvorm die aansluit bij de typologie, maat en schaal zoals die nu al in de directe omgeving aanwezig zijn. De afmeting van de vrije kavels varieert tussen circa 635 en 785 m2.

Het parkeren voor bewoners gebeurt op eigen erf, naast de woniningen. Het parkeren voor bezoekers is mogelijk aan de nieuwe woonstraat die openbaar is.

Op de vrije kavels is het mogelijk naar eigen inzicht en wensen een woning te bouwen, met inachtneming van een aantal voorwaarden, de spelregels. Op deze manier worden de ontwikkelingen op elkaar afgestemd en passen ze binnen het dorp Westmaas. In de kavelpaspoorten is onder meer aangegeven welk deel van de kavel bebouwd mag worden en welke randvoorwaarden er gesteld worden aan verschijningsvorm, materialisatie en afmetingen.

Vanaf € 338.500,--.

Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Makelaardij Groote Waard te Oud Beijerland (0186-666 911) of Ooms Makelaars Barendrecht (0180-626 500).

Bouwtypes

Contact opnemen

Deel via social media