Claes Danckaertzstraat 6

Claes Danckaertzstraat 6

Klaaswaal

verkocht

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Gratis waardebepaling

Omschrijving

Op zoek naar een beleggingsobject?

Voor onze opdrachtgever bieden wij aan: vrijstaand en verhuurd kantoorgebouw van ca. 140 m2 met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, complete voorzieningen en gelegen in het centrum van Klaaswaal op 535 m2 eigen grond.

Algemeen
Het vrijstaande kantoorgebouw is aan de Claes Danckaertzstraat 6 gelegen in het centrum van Klaaswaal. Het kantoorpand is goed met de auto te bereiken. Het openbaar vervoer (busverbinding) is op loopafstand bereikbaar.

Binnen ca. 12 minuten bereikt men de rijksweg A29 die zorgt voor een snelle verbinding tussen Rotterdam (ca. 20 min), Breda en Zeeland.

Tegenover het kantoorpand bevinden zich ruim voldoende openbare parkeergelegenheden. Tevens is het kantoorgebouw voorzien een groot afsluitbaar buitenterrein met klinkerbestrating en voldoende parkeergelegenheid met ruimte voor 8 auto’s. Op dit terrein bevindt zich ook een fietsenhok. Tot 1998 is het pand in gebruik geweest al postkantoor, daarna als kantoorruimte.

Indeling (ca.)
Begane grond: entree/ hal, 3 kantoorruimtes van ca. 69 m2, 17 m2 en 10 m2, grote opslagruimte met archiefkast, goed afgewerkte keuken met dubbele geplaatste wandopstelling voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een koelkast, een elektrische kookplaat, combimagnetron en een vaatwasser. Cv-ruimte met Burnham Cv-ketel en eventuele bergruimte. Tussenhal met 2 bergkasten, meterkast (15 groepen met aardlekschakelaar) en toiletruimte voorzien van hangcloset.

Voorzieningen
Alarminstallatie
Lichtunits met TL-verlichting
Systeemplafonds
Kabelgoten en –kolommen
Data-aansluitingen
Nutsvoorzieningen
Nette wandafwerking
‘Slagvast’ glas (dubbelglas)

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg en op eigen afgesloten terrein.

Huuropbrengst
De huidige huuropbrengst bedraagt € 1.476,- per maand. Geen btw berekend.

Contractduur
De huidige huurovereenkomst loopt voor onbepaalde tijd. Opzegtermijn huurder: 3 maanden. Opzegtermijn verhuurder: 1 jaar, na 1 juli 2022. De huidige huurder huurt het object vanaf 1 juli 2017.

Contractmodel
Huurovereenkomst kantoorruimte model ROZ (vastgesteld op 30 januari 2015).

Indexering
Jaarlijks, per 1 juli.

Bestemming en gebruik object
Centrumdoeleinden, waaronder bijvoorbeeld valt wonen, detailhandel en kantoren (complete bestemmingsplan op aanvraag beschikbaar).

Kadastrale gegevens
Gemeente Klaaswaal, sectie A, nummer 2508, groot 5 aren en 35 centiaren.
Volle eigendom.


Koopsom
€ 329.000,-- kosten koper.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1973

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
535 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
140 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Foto's

Locatie

Meer informatie?