Bedrijfsonroerend goed

Snel groeiend

Groote Waard Makelaars & Taxateurs is in de Hoeksche Waard en omgeving een snel groeiend kantoor op het gebied van commercieel onroerend goed. Ons team heeft de afgelopen decennia de nodige ervaring opgebouwd en hebben een uitstekende kennis van de lokale en regionale markt.

Diversiteit aan diensten

Groote Waard Makelaars & Taxateurs houdt zich bezig met de aan- en verkoop, huur en verhuur van kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten. Onze sterke regionale kennis en marktpositie gecombineerd met een regionale relatienetwerk biedt u een goed uitgangspunt voor een geslaagde transactie.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van kantoren, winkels, bedrijfscomplexen en ook specifiek onroerend goed als bijvoorbeeld scholen, kerken en toekomstige woningbouwlocaties. Schakel ons kantoor in voor een uitgebreide rapportage ten behoeve van aan- en verkoop, aan- en verhuur, projectontwikkeling, beleggingsportefeuille en grondwaardebepaling.

Opdrachtgevers

Onze portefeuille van opdrachtgevers omvat o.a. bedrijven, institutionele beleggers, verzekeringsmaatschappijen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, bancaire instellingen, accountantskantoren (in verband met o.a. balanstaxaties), corporaties en gemeenten.

Wilt u meer informatie? Klik hier!

Meer informatie?