Advies projectontwikkeling

Door de jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouwontwikkeling is Groote Waard Makelaars & Taxateurs een uitstekende partner voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particulieren. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit de verkoop of verhuur van uw bouwplan. Door onmisbare ingrediënten als een creatieve instelling, duidelijke toekomstvisie en een goed relatienetwerk kunnen wij voor u een verlengstuk zijn voor succesvolle projectontwikkeling.

Graag zijn wij u van dienst in het vroege voortraject waarbij wij u behulpzaam kunnen zijn met een marktanalyse en het beoordelen van het toekomstige bouwplan.

Het onderscheidend vermogen moet niet liggen in de prijs maar in de kwaliteit. Een extra garantie voor optimale betrokkenheid, zowel bij de ontwikkeling van het bouwplan als bij de acquisitie van kopers en huurders.

Visie

Onze heldere en duidelijke visie is een welkome aanvulling voor u als bouwbedrijf, projectontwikkelaar of particulier. Met onze brede marktkennis en groot werkgebied in de Hoeksche Waard en omstreken, zien wij u graag als partner.

Meer informatie?