Vrijstaande woning, bouwnummer 3 , Oud-Beijerland

€ 849.000,- v.o.n.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 849.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
Vrijstaande woning
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
nieuwbouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
222 m²
Perceeloppervlakte
345 m²
Inhoud
760 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

- Nieuwbouwproject Zinc te Oud-Beijerland -

5 royale dijkwoningen aan de Zinkweg in Oud-Beijerland
Aan de Zinkweg in Oud-Beijerland ontwikkelt De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. het nieuwbouwplan “Zinc”. De ontwikkeling bestaat uit 3 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen.

... lees meer

- Nieuwbouwproject Zinc te Oud-Beijerland -

5 royale dijkwoningen aan de Zinkweg in Oud-Beijerland
Aan de Zinkweg in Oud-Beijerland ontwikkelt De Langen & van den Berg Vastgoed B.V. het nieuwbouwplan “Zinc”. De ontwikkeling bestaat uit 3 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-één-kapwoningen.

3 vrijstaande woningen
De vrijstaande woningen hebben een smaakvolle eigen uitstraling en hebben een gebruiksoppervlak van 222 m2.

De mooie woningen zijn voorzien van een souterrain die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden (slaapkamer, tuinkamer, woonkeuken, hobbyruimte, kantoor etc.).

De ruime woonkamer kijkt aan de voorzijde uit op de Zinkweg en aan de achterzijde op groen en water. De keuken is naar eigen smaak in te richten. De living heeft een totale oppervlakte van 72 m2.

De eerste verdieping is voorzien van 4 riante slaapkamers, een aparte toiletruimte en een ruime badkamer.

Daarnaast is de woning voorzien van een bergzolder, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein, een stallingsgarage en een ruime achtertuin.

Tuinen
De ligging van de achtertuinen is op het noord-westen.

Grote variatie aan indeling en uitbreidingsmogelijkheden
Deze prachtige dijkwoningen hebben een bouwlaag in het dijklichaam waardoor er een grote variatie aan indelingen mogelijk is. Zo kan de bouwlaag in het dijklichaam ingericht worden als woonkeuken, tuinkamer, extra slaapkamer, woonkamer en/of hobbyruimte. De begane grond kan daardoor ook weer op verschillende manieren worden uitgevoerd.

Daarnaast zijn er verschillende opties om uw woning uit te breiden. Bijvoorbeeld met uitbreiding van de bouwlaag in het dijklichaam, een grote garage, een dakterras of een uitbouw op de begane grond.

Sanitair en keuken
De luxe dijkwoningen worden standaard opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. De keuken wordt samengesteld op basis van zeer persoonlijke wensen. Daarom worden de woningen standaard zonder keuken opgeleverd zodat u daarin een absoluut vrije keuze heeft.

Duurzaam wonen
Standaard worden de woningen voorzien van een lucht-water-warmtepomp en PV-panelen.

Ligging
Oud-Beijerland is een voormalige gemeente en vormt het grootste dorp van de Hoeksche Waard. Het is charmant gelegen aan de ‘Oude Maas’ en ‘het Spui’. De prachtige haven is met zijn vele restaurants en andere horecagelegenheden dan ook een bruisend kenmerk van het dorp.

Daarnaast vindt u in Oud-Beijerland een sfeervol historisch centrum met gezellige straatjes. Ook vanuit praktisch oogpunt is Oud-Beijerland aantrekkelijk. Het voorzieningenniveau is van hoge kwaliteit. Scholen en sportgelegenheden zijn goed vertegenwoordigd. Daarnaast is de ligging ten opzichte van Rotterdam ideaal.

VERKOOP
Alle verkoopstukken kunnen wij digitaal aan u te verstrekken. Indien u wenst is er altijd een fysieke verkoopbrochure bij ons kantoor op te halen. Grote woningen, grote verkoopbrochures! De brochure is te groot om te versturen. Wij verzoeken uw komst aan ons kantoor even vooraf te melden.

Wilt u na het doornemen van deze verkoopinformatie meer informatie over de woning van uw keuze? Uiteraard staat de makelaar voor u klaar om tijdens een persoonlijke afspraak alle mogelijkheden met u door te nemen.

Plattegronden

Locatie

Zonnestand

Contact opnemen