Mijlweg 9, 's-Gravendeel

€ 1.100,- p/m

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
151m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
151m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
ja minimaal 1

Omschrijving

Representatieve bedrijfs- en kantoorunits op bedrijventerrein Mijlpolder te 's-Gravendeel. Het bedrijfscomplex is gelegen aan de rand van het industrieterrein “de Mijlpolder”, nabij het Texaco benzinestation ‘s-Gravendeel. De bedrijfsunits zijn gelegen op een afsluitbaar eigen terrein, waardoo... lees meer

Representatieve bedrijfs- en kantoorunits op bedrijventerrein Mijlpolder te 's-Gravendeel. Het bedrijfscomplex is gelegen aan de rand van het industrieterrein “de Mijlpolder”, nabij het Texaco benzinestation ‘s-Gravendeel. De bedrijfsunits zijn gelegen op een afsluitbaar eigen terrein, waardoor extra veiligheid is gewaarborgd.

Dit industrieterrein is zeer goed bereikbaar via de N217. De N217 verbindt de A16 (Rotterdam/Antwerpen) met de A29 (Rotterdam/Zierikzee). Met het openbaar vervoer is het pand goed te bereiken. Vanaf Dordrecht Centraal Station bereikt u het pand in circa 20 minuten en vanaf Rotterdam Zuidplein in circa 45 minuten.

Op dit moment is beschikbaar:
* Mijlweg 9K
Het betreft een bedrijfsruimte van 84 m2 met daarbij een entresol vloer van 26 m2 en een kantoor op de verdieping van 41 m2.
* Huurprijs € 1.100,-- per maand excl BTW en g/w/l.


Reclamevoering
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld op 30 januari 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Locatie

Zonnestand

Contact opnemen