Koddeweg 10, Hoogvliet Rotterdam

€ 52.668,- p/j

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 52.668,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
9.400 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
532 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Eigen terrein en afsluitbaar

Omschrijving

Verzorgde en goed afgewerkte kantoorruimte (532 m²) op de 2e verdieping met 15 parkeerplaatsen gelegen op het bedrijventerrein "Gadering" te Hoogvliet op korte afstand van de op-/afrit A15.

Algemeen
Het kantoorgebouw is gebouwd in 2001, waarbij de begane grond en de 1e verdieping in gebruik is do... lees meer

Verzorgde en goed afgewerkte kantoorruimte (532 m²) op de 2e verdieping met 15 parkeerplaatsen gelegen op het bedrijventerrein "Gadering" te Hoogvliet op korte afstand van de op-/afrit A15.

Algemeen
Het kantoorgebouw is gebouwd in 2001, waarbij de begane grond en de 1e verdieping in gebruik is door de huidige eigenaar. De 2e verdieping is bereikbaar middels een lift en een trapopgang. De verdieping bestaat uit meerdere kantoorruimte, pantry en toiletten. De verzorgde directiekamer heeft vrij zicht over de Koddeweg.

Indeling
- 8 kantoorruimten
- Pantry
- Toiletunits
- Garderobe
- Opslagruimte

Oppervlakte(n)
Circa 532 m2 kantoorruimte op de 2e verdieping.

Bestemming
Gemengde Bebouwing II, waarbij kantoor gebruikers en bedrijven t/m categorie 3 op de lijst van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

Voorzieningen
- Voorbereiding data bekabeling
- Voldoende wandcontactdozen
- Toiletruimten
- Verwarming middels CV en radiatoren
- TL-verlichtingsarmaturen
- Systeemplafond
- Meterkast met aansluiting nutsvoorzieningen

Verder is het mogelijk om een aantal inrichtingsonderdelen van de huidige huurder over te nemen.

Ligging
De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein “Gadering” in Hoogvliet, dit is een modern en strak ingericht bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is gelegen in een industriegebied in Hoogvliet en is in de jaren '90 grotendeels bebouwd.

Bedrijventerrein “Gadering” wordt begrensd door de A15 in het noorden, bos valckesteyn in het oosten, de groene kruisweg en de wijk Tussenwater in het zuiden en de wijk Oudeland in het westen. Vanuit de kantoorruimte is een directe aansluiting op de A15. Binnen 3 minuten is de op- en afrit te bereiken. Tevens is op loopafstand het Metrostation "Tussenwater" en busvervoer goed bereikbaar.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen middels de rijksweg A15 (Europoort-Gorinchem-Nijmegen) en nabij knooppunt Benelux (A15/A4) gelegen. Per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, op slechts 3 minuten lopen ligt metrostation “Tussenwater”.

Parkeren
15 parkeerplaatsen op eigen afsluitbaar terrein.

Huurprijs
€ 52.668,- per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Bijkomende kosten
Het voorschot servicekosten zal later worden afgestemd.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Betaling
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015.

Huurtermijnen
Termijn in overleg

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden en servicekosten, inclusief B.T.W.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Datum van oplevering
In overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Plattegronden

Locatie

Zonnestand

Contact opnemen