Havendam 7, Oud-Beijerland

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 3.950,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1625

Kantoorruimte

Oppervlakte
407 m²
In units vanaf
63 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
3
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Een geweldige kans om een zelfstandig en gerenoveerd kantoorpand van 407 m2 te betrekken in de fraaie dorpskern van Oud-Beijerland!


Algemeen
Direct om de hoek van de dorpskern aan de Havendam met uitzicht over de haven ligt dit klassieke monumentale kantoorpand, dat "direct te betrekken" is. Een ... lees meer

Een geweldige kans om een zelfstandig en gerenoveerd kantoorpand van 407 m2 te betrekken in de fraaie dorpskern van Oud-Beijerland!


Algemeen
Direct om de hoek van de dorpskern aan de Havendam met uitzicht over de haven ligt dit klassieke monumentale kantoorpand, dat "direct te betrekken" is. Een representatieve gevel/entree wordt gecombineerd met 407 m2 kantoorruimte met een fraaie achtertuin.

Deze kantoorruimte is gelegen op een zeer gunstige locatie nabij diverse horeca gelegenheden, winkels en diverse woonstraten. Achter het smaakvolle kantoorpand is tevens een grote garagebox beschikbaar.

Indeling
Voor een overzicht van de indeling van de kantoorruimte verwijzen wij u naar de plattegrond.

Vloeroppervlakte
Totaal ca. 407 m² verdeeld over diverse verdiepingen.
Kelder: 20 m².
Begane grond: 220 m².
Eerste verdieping: 104 m².
Tweede verdieping: 63 m².

Gebruiksmogelijkheden
Geschikt voor kantoordoeleinden.

Parkeervoorziening
Openbaar parkeren in de omgeving of in de garagebox achter het gebouw.

Opleveringsniveau in huidige staat voorzien van:
- vloerbedekking;
- verlichtingsarmaturen;
- airco units;
- cv;
- verwarming middels radiatoren;
- pantry;
- toilet;

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs: € 3950,- excl. BTW per maand.

Na jaren gevestigd te zijn in dit mooie momuntale pand, verhuist de huidige huurder, Trend reclame & advies. Zij hebben een een prachtige webiste gemaakt om u te laten proeven van sfeer in dit smaakvolle object. Kijk op https://www.ikmakelaar.eu/

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid
Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Plattegronden

Locatie

Zonnestand

Contact opnemen