De Leeuw 8, Zuid-Beijerland

verkocht

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.144 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
200m²
Vloerbelasting
2000
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
18m²
Verdiepingen
1

Terrein

Oppervlakte
1.144m²

Omschrijving

Verzorgd bedrijfsobject (ca. 200 m2) met buitenterrein gelegen op het bedrijventerrein ‘de Leeuw’ op 1144 m2 eigen grond. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om op eigen terrein een bedrijfswoning te bouwen.

Het perceel is op een hoek gelegen, waardoor deze op meerdere plaatsen via de ope... lees meer

Verzorgd bedrijfsobject (ca. 200 m2) met buitenterrein gelegen op het bedrijventerrein ‘de Leeuw’ op 1144 m2 eigen grond. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid om op eigen terrein een bedrijfswoning te bouwen.

Het perceel is op een hoek gelegen, waardoor deze op meerdere plaatsen via de openbare weg bereikbaar is.

Oppervlakte (ca.)
Bedrijfshal 200 m2

Afmetingen (ca.)
20 x 10 mtr.
Hoogte 5.05 mtr.

Omschrijving object
In de bedrijfsruimte staat een portacabin van 18 m2 bestemd als kantoor met daarboven een opslagruimte die via een trapopgang bereikbaar is. Aan de andere zijde is de toiletruimte met wasgelegenheid en de aansluitingen voor een wasmachine. Hierboven staat een geluid gedempte compressor aangesloten op een ringleiding met verdeeld over de werkruimte aansluitpunten voor luchtgereedschap.
De gehele ruimte is voorzien van wandcontactdozen voor zowel 220V als krachtstroom en diverse lichtpunten. Een proportioneel afstelbare afzuiginstallatie zit centraal achterin de wand gemonteerd. Het geheel is gekeurd volgens NEN3140.

Buitenterrein
Het buitenterrein is ingericht met grotendeels stelconplaten en deels gazon. Rondom is het perceel voorzien van een 2 meter hoog hekwerk met een schuifpoort van ca. 8 mtr. breed en een looppoort.

Oppervlakte (ca.)
Bedrijfshal 200 m2

Bestemming
Op de locatie is maximaal milieu categorie 3.1 toegestaan.

Bouwaard
Bouwjaar: 1991. Staalskeletbouw. De ruimte is voorzien van een onderheide fundering, geïsoleerde gevels, platdakconstructie met vernieuwde lichtstraat (2021), gedekt met kunststof dakbedekking. Ramen met dubbele beglazing inclusief constructie tegen inbraak. De gewapende betonnen vloer is afgewerkt met carborundum voor een glad versterkt oppervlak. Ook is de gedeelte van de vloer voorzien van ingegoten stalen profielen als hulpmiddel voor het vastzetten van materialen.

Voorzieningen
Vernieuwde lichtstraat polycarbonaat 10 x 2.5 mtr. (2021)
Elektrische overheaddeur
Vloerbelasting: 2000 kg/ m2
Krachtstroom
Afzuiginstallatie

Oplevering
Medio 2021

Kadastrale gegevens
Gemeente Zuid-Beijerland, sectie K, nummer 584, grootte 11 aren en 44 centiaren.

Ligging en bereikbaarheid
Het kavel is gunstig gelegen op slechts 5 minuten van de snelweg A29 met goede verbindingen naar de Randstad, Noord-Brabant en Antwerpen. Via de A4-zuid is Antwerpen binnen 40 minuten te bereiken. Ook de omliggende dorpen in de Hoeksche Waard zijn zeer goed bereikbaar.


Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegronden

Brochure

Locatie

Zonnestand

Contact opnemen