Burg. De Vries Broekmanlaan 11A, Oud-Beijerland

verhuurd

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 495,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
overige
Bouwjaar
1973

Garagebox

Oppervlakte
46 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Openbaar parkeren

Omschrijving

In de woonwijk Oosterse Gorzen gelegen dubbele garagebox/werkplaats met separate kantine, toiletruimte, meterkast en diverse bergkasten.

Algemeen
Via een loopdeur is de hal bereikbaar met toegang tot de toiletruimte, meterkast, kantine en garagebox. In de kantine bevindt zich een inpandige bergkast... lees meer

In de woonwijk Oosterse Gorzen gelegen dubbele garagebox/werkplaats met separate kantine, toiletruimte, meterkast en diverse bergkasten.

Algemeen
Via een loopdeur is de hal bereikbaar met toegang tot de toiletruimte, meterkast, kantine en garagebox. In de kantine bevindt zich een inpandige bergkast.
Beide garageboxen zijn voorzien van een elektrische roldeur, watertappunt en gaskachel of elektrische verwarming.

De muur tussen de garageboxen is verwijderd. Hierdoor is er een behoorlijke ruimte gecreëerd.

De huursom bedraagt € 495,- excl. gas, water, licht.

Ideaal voor glazenwassers, schilders of het opslaan van uw (oude) auto(’s).

De garagebox ligt tussen de bebouwing in op ca. 150 meter van de ontsluitingsweg naar het centrum of bedrijventerrein “De Bosschen”. Kortom een ideale locatie voor de kleine ondernemer! Voor en naast de box is er voldoende openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Circa maatvoering
Box 1: 2.90 x 4.16
Box 2: 2.99 x 5.16
Werkruimte/magazijn: 2.35 x 2.25

Huur
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2003 met bijbehorende algemene bepalingen. Het verhuurbare gedeelte zal schoon en ontruimd worden opgeleverd in de staat zoals hierboven beschreven.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 495,-- per maand.

Huurcondities
In overleg.

Oplevering
Per direct.

Locatie

Zonnestand

Contact opnemen