Eijckenhorst III

Puttershoek

€ 237.500,- tot € 575.000,-

Details

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m² tot 158 m²
Perceeloppervlakte
130 m² tot 700 m²
Inhoud
487 m³ tot 662 m³

Omschrijving

Groots wonen in een oer-Hollandse, groene en vriendelijke omgeving dichtbij grote steden. Dat is wonen op de Eijckenhorst. Eijckenhorst is een deelplan van De Wijk van je Leven. De woningen kenmerken zich door gedetailleerde bouw met een hoogwaardige afwerking. Royale woningen in stijlvolle jaren-â€... lees meer

Groots wonen in een oer-Hollandse, groene en vriendelijke omgeving dichtbij grote steden. Dat is wonen op de Eijckenhorst. Eijckenhorst is een deelplan van De Wijk van je Leven. De woningen kenmerken zich door gedetailleerde bouw met een hoogwaardige afwerking. Royale woningen in stijlvolle jaren-’30-architectuur, gelegen in het rustige, groene en vriendelijke Puttershoek geven u de kans om Royaal te wonen. De omlopende dakgootconstructie, oranje en of bruin achtige baksteen (hilversums formaat) met spekbanden en de donkere keramische dakpannen geven de woningen en de wijk die typische jaren-’30-sfeer en -uitstraling. Het bestaande groen, de klassieke architectuur en de ruimtelijke opzet maken de woonwijk geliefd voor iedereen die gesteld is op stijl, rust, ruimte en natuur. Met dit plandeel wordt de wijk van je Leven afgerond.

VRIJSTAANDE WONINGEN
De vrijstaande woningen hebben een royale kavel. Door deze royale afmeting heeft u alle ruimte om uw tuin vorm te geven naar uw woonwensen. De voortuin grenst aan de rustige “Dorslaan”. Elke vrijstaande woning beschikt over een privéparkeerplaats(en) en een stallingsruimte/berging voorzien van sectionaaldeur op afstandsbediening.
De woning heeft een ruime living van meer dan 49 m2 . Via de schuifpui bereikt u de achtertuin, die met de zijtuin door zijn omvang vele mogelijkheden biedt. De lichte keukenruimte met een royale erker geeft uitzicht op de Dorslaan. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer. Vanuit de masterslaapkamer openslaande deuren boven de erker. De cv-installatie is standaard zeer energiezuinig. Op zowel de gehele begane grond als wel de eerste verdieping wordt de woning voorzien van vloerverwarming die als hoofdverwarming zal fungeren!
De gevel van de woning is voorzien van een bijzondere baksteen in een warme oranje of stijlvolle bruine kleur (naar eigen wens in te vullen) en diepe voeg. Aan de voorzijde een riante erker met niet te vergeten de karakteristieke schoorsteen. De betonnen gevelbanden, ruime overstekken, hoog zittende tussenstijl in de kozijnen en donkere keramische dakpannen geven de woning die typische jaren-’30-uitstraling.

VANAF € 499.500,-- v.o.n.EENGEZINSWONINGEN
De voortuin grenst aan een verkeerluwe Dorstlaan, waardoor een rustige ligging en privacy gewaarborgd zijn. U bent altijd verzekerd van een privé parkeerplaats in uw eigen achtertuin. Door deze Royale afmeting heeft u alle ruimte om uw tuin vorm te geven naar uw woonwensen. De kavels zijn met een afmeting van meer dan 130 m2 gerust ruim te noemen. Echt royaal zijn de kavels van de hoekwoningen. Deze variëren in de afmeting van 210 tot meer dan 290 m2 . Bouwnummer 17 en 26 hebben standaard een extra puntgevel, deze is optioneel ook mogelijk bij de bouwnummers 12, 14, 20 en 23.
Niet alleen buiten, maar ook binnen heeft u de ruimte. De woning met een “beukmaat” van 5,4 meter heeft een ruime living, waarbij de lichte keuken met royale raampartij uitzicht biedt op de Dorslaan met zijn 2-onder-1 kap en vrijstaande woningen. Via de schuifpui bereikt u de riante achtertuin, die door zijn omvang veel mogelijkheden biedt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de ruime badkamer. De woning heeft op de tweede verdieping een multifunctionele zolder. De cv-installatie is standaard zeer energiezuinig. Op zowel de gehele begane grond als wel de eerste verdieping wordt de woning voorzien van vloerverwarming die als hoofdverwarming zal fungeren!
De gevel van de woning is voorzien van een bijzondere baksteen in een warme oranje bruine- kleur en diepe voeg. De betonnen gevelbanden, ruime overstekken, hoog zittende tussenstijl in de kozijnen en donkere keramische dakpannen geven de woning die typische jaren-’30-uitstraling.

VANAF € 237.500,-- v.o.n.(HALF-VRIJSTAANDE) 2-ONDER-1-KAP WONINGEN
De 2-onder-1-kapwoningen hebben een royale kavel die gunstig op de zon oriëntatie (Zuid-West) zijn gesitueerd. De voortuin grenst aan de rustige Laan met nieuwe bomen en beschikt over een privéparkeerplaats. Daarnaast beschikt de woning nog over een stallingsruimte (berging).
Niet alleen buiten, maar ook binnen heeft u de ruimte. De woning heeft een ruime living van meer dan 49 m2 . Via de schuifpui bereikt u de zonnige achtertuin, die door zijn omvang veel mogelijkheden biedt. De lichte keukenruimte met een royale erker geeft uitzicht op de “Dorslaan”. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de ruime badkamer. Vanuit de masterslaapkamer openslaande deuren boven de erker. De woning heeft op de tweede verdieping een multifunctionele zolder. De cv-installatie is standaard zeer energiezuinig. Op zowel de gehele begane grond als wel de eerste verdieping wordt de woning voorzien van vloerverwarming die als hoofdverwarming zal fungeren!
De gevel van de woning is voorzien van een bijzondere baksteen in een warme oranje kleur en diepe voeg. Aan de voorzijde een riante erker met niet te vergeten de karakteristieke 30e jaren schoorsteen. De betonnen gevelbanden, ruime overstekken, hoog zittende tussenstijl in de kozijnen en donkere keramische dakpannen geven de woning die typische jaren-’30-uitstraling.

VANAF € 364.500,-- v.o.n.

Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met Makelaardij Groote Waard te Oud Beijerland (0186-666 911) of Ooms Makelaars Barendrecht (0180-626 500).

Bouwtypes

Contact opnemen

Deel via social media