Bouwnummer 27 , Puttershoek

verkocht onder voorbehoud

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 274.500,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
hoekwoning
Bouwvorm
nieuwbouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

VERKOOP GESTART!!!

Groots wonen in een oer-Hollandse, groene en vriendelijke omgeving dichtbij grote steden. Dat is wonen op de Eijckenhorst. Eijckenhorst is een deelplan van De Wijk van je Leven. De woningen kenmerken zich door gedetailleerde bouw met een hoogwaardige afwerking. Royale woningen in... lees meer

VERKOOP GESTART!!!

Groots wonen in een oer-Hollandse, groene en vriendelijke omgeving dichtbij grote steden. Dat is wonen op de Eijckenhorst. Eijckenhorst is een deelplan van De Wijk van je Leven. De woningen kenmerken zich door gedetailleerde bouw met een hoogwaardige afwerking. Royale woningen in stijlvolle jaren-’30-architectuur, gelegen in het rustige, groene en vriendelijke Puttershoek geven u de kans om Royaal te wonen. De omlopende dakgootconstructie, oranje en of bruin achtige baksteen (hilversums formaat) met spekbanden en de donkere keramische dakpannen geven de woningen en de wijk die typische jaren-’30-sfeer en -uitstraling. Het bestaande groen, de klassieke architectuur en de ruimtelijke opzet maken de woonwijk geliefd voor iedereen die gesteld is op stijl, rust, ruimte en natuur. Met dit plandeel wordt de wijk van je Leven afgerond.


EENGEZINSWONINGEN


De voortuin grenst aan een verkeerluwe Dorstlaan, waardoor een rustige ligging en privacy gewaarborgd zijn. U bent altijd verzekerd van een privé parkeerplaats in uw eigen achtertuin. Door deze Royale afmeting heeft u alle ruimte om uw tuin vorm te geven naar uw woonwensen. De kavels zijn met een afmeting van meer dan 130 m2 gerust ruim te noemen. Echt royaal zijn de kavels van de hoekwoningen. Deze variëren in de afmeting van 210 tot meer dan 250 m2 . Bouwnummer 26 heeft standaard een extra puntgevel, deze is optioneel ook mogelijk bij de bouwnummers 20 en 23.
Niet alleen buiten, maar ook binnen heeft u de ruimte. De woning met een “beukmaat” van 5,4 meter heeft een ruime living, waarbij de lichte keuken met royale raampartij uitzicht biedt op de Dorslaan met zijn 2-onder-1 kap en vrijstaande woningen. Via de schuifpui bereikt u de riante achtertuin, die door zijn omvang veel mogelijkheden biedt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de ruime badkamer. De woning heeft op de tweede verdieping een multifunctionele zolder. De cv-installatie is standaard zeer energiezuinig. Op zowel de gehele begane grond als wel de eerste verdieping wordt de woning voorzien van vloerverwarming die als hoofdverwarming zal fungeren!
De gevel van de woning is voorzien van een bijzondere baksteen in een warme oranje bruine- kleur en diepe voeg. De betonnen gevelbanden, ruime overstekken, hoog zittende tussenstijl in de kozijnen en donkere keramische dakpannen geven de woning die typische jaren-’30-uitstraling.

VANAF € 239.500,-- v.o.n.


Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met Makelaardij Groote Waard te Oud Beijerland (0186-666 911) of Ooms Makelaars Barendrecht (0180-626 500).

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media